3 tips til at holde sig mentalt sund

0
193
splitting

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er de færreste mennesker, der kan gå i gennem livet uden at opleve mental modgang. Når man oplever mental modgang, er det vigtigt, at man har de rette værktøjer, så man hurtigt kan komme på rette spor igen. Hvis du ønsker at lære mere om disse værktøjer, kan du læse med herunder, hvor du får 3 tips til, hvordan man holder sig mentalt sund.

Overvej splitting

Hvis du ønsker at blive bedre til at håndtere dine følelser, og skabe en bedre mental sundhed, kan du øve dig i splitting. Splitting handler i sin enkelhed om, at man adskiller det gode fra den onde. Dette er en psykologisk mekanisme, der kan indlæres hos den enkelte. Du kan læse mere om splitting på https://michaelsoederberg.dk/splitting/.

Aktiver din hjerne

Ønsker man at holde sig mentalt sund resten af livet, er det vigtigt, at man aktiverer sin hjerne. Problemet for mange er, at de enten aktiverer deres hjerne for lidt eller for meget. Det er vigtigt, at du kommunikerer med andre mennesker end dig selv, og det er vigtigt, at du fodre din hjerne med nye informationer og viden. Her er det vigtigt, at du finder den rette balance. Kommer du hjem efter en hektisk dag, skal du nok ikke begynde på det helt store puslespil. Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan aktivere din hjerne gennem hele livet!

Mærk efter

Det er det ældste trick i bogen; mærk efter. For at du kan aktivere din hjerne hele livet, og holde dig mentalt sund, er det vigtigt, at du mærker efter helt ned i maven. Mange mennesker tror, at når de skal mærke efter, skal de overtænke hvert en beslutning. Dette er dog slet ikke meningen! Når du mærker efter, skal du blot trække vejret, og give din hjerne ro til at tage en velovervejet beslutning.

EFTERLAD ET SVAR