5 bæredygtige produkter til børn

0
43

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste forældre er bevidste om, at det er vigtigt at vælge bæredygtige produkter til deres børn. Det handler både om at passe på miljøet og at passe på børnene. Men børn vokser hurtigt, og det kan derfor være en udfordring at finde produkter der er bæredygtige og kan holde til at blive brugt af flere børn. Her får du 5 bud på bæredygtige produkter til børn, som også kan holde til flere.

1. Bambusnattøj

Nattøj er et af de produkter, der kan være svært at finde bæredygtigt. Men det behøver ikke at være svært. Her kan bambus nattøj være en god mulighed, da bambus er et meget slidstærkt materiale, der kan tåle at blive brugt af flere børn. Bambusnattøjet er desuden blødt og behageligt at have på, så det er perfekt til børn. Derudover er det et mere miljøvenligt materiale end mange andre tekstilmaterialer.

2. Undertøj

Undertøj er et andet produkt, der kan være svært at finde bæredygtigt. Her er det en god idé at vælge økologisk. Økologisk undertøj er lavet af naturlige materialer, der ikke er belastende for miljøet. Økologisk tøj er desuden slidstærkt og holdbart, så det er perfekt til børn. Der findes undertøj på markedet i både økologisk bomuld, økologisk uld og økologisk bambus.

3. Legetøj

Legetøj er ofte lavet af plastik, der er skadeligt for miljøet, og til dels også for børnene. Men det er faktisk ganske nemt at finde bæredygtigt legetøj. Der findes mange legetøjsproducenter, der laver legetøj af træ og andre naturlige materialer. Trælegetøjet er sjovt at lege med, og det er ofte også mere holdbart end plastiklegetøjet. Mange forbinder måske trælegetøj med kedelige nuancer, men i dag kan man få trælegetøj i mange farver og former.

4. Møbler

Møbler er et af de produkter, der kan være svært at finde bæredygtigt. Men det kan sagtens lade sig gøre at finde bæredygtige børnemøbler. Der findes mange møbelproducenter, der laver møbler af bæredygtigt træ og andre naturlige materialer. Træmøbler er mere miljøvenlige end plastikmøbler, og de er tilmed ofte også mere holdbare og robuste. 

5. Børnesko

Børnesko er ofte lavet af plastik og andre materialer, der er skadeligt for miljøet. Men det behøver ikke at være svært at finde bæredygtige børnesko. Der findes mange skoproducenter, der lager sko af naturlige materialer som f.eks. skind. Sko lavet af naturmaterialer, er ofte både slidstærke og holdbare. Derudover kan man få sko i bæredygtige naturmaterialer til alle sæsoner.

EFTERLAD ET SVAR