Bestil dagligvarer over nettet og spar tid

0
1648

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der bliver købt dagligvarer over nettet som aldrig før. Især ældre mennesker og børnefamilier lægger forrest i felter, når det kommer til indkøb af dagligvarer over nettet. Det skyldes, at det er lettere at bestille varerne via sin computer, tablet eller telefon og få varerne leveret til døren end selv at skulle hente dem i butikken.

Det er de helt basalt dagligvarer som mælk, mel, morgenmadsprodukter og kød der bliver handlet online. Den danske handle med dagligvarer over internettet oplever altså for tiden et boom, og på bare et år er den vokset med hele 55 procent — fra 2014 til 2015.

Børnefamilier handler mest over nettet

Dem, der bruger flest penge, er børnefamilier. Og det er der en god grund til. Det kan nemlig være svært at finde tid til det hele, hvis man har en familie, man samtidig skal holde sammen på. Derfor kan det være en god idé at vælge at købe sine dagligvarer over nettet og få leveret dem direkte til døren. Så slipper man nemlig for selv at køre ned i det lokale supermarked efter varer.

Udover børnefamilierne er det de ældre, der handler mest over internettet. Børnefamilierne er dog dem, der smider flest penge i dagligvarehandel over nettet.

Madabonnementer er populære som aldrig før

Flere og flere virksomheder tilbyder nu også madabonnementer, som er populære som aldrig før. Hos Aarstiderne.com er det eksempelvis muligt at få tilsendt en kurv med ingredienser til aftenmåltiderne én gang om ugen.

På den måde behøver man ikke at tænke over, hvad man skal have til aften — men det kræver dog, at man ikke er kræsen, da det ikke er muligt selv at vælge, hvad man vil have i sin kurv.

Denne store stigning i salg af daligvarer over internettet ses blandt andet på butikken nemlig.com, som har sneget sig op på en 19. plads over de mest populære e-handelsbutikker i nettet.

 

EFTERLAD ET SVAR