Bliv klar til sommerhygge i haven

0
1506
Bålfad have

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når sommeren for alvor rammer Danmark, betyder det, at det endelig bliver vejr til at opholde sig udendørs og nyde det skønne vejr. De varmere temperaturer og de mildere aftener betyder, at de varme trøjer er pakket langt væk, og at det kan være svært at gå i seng om aftenen, på grund af de lyse og lune aftentimer. Varmen gør det svært at holde sig indendørs, og derfor er det en perfekt anledning til at gå udenfor i haven og nyde det dejlige vejr.

Bliv kølet ned i badebassinet

Når det for alvor bliver varmt, kan det være svært at holde varmen ud hjemme i haven. Dette kan løses ved at køre til stranden og få en dukkert, men hvorfor ikke skabe muligheden for at tage en kølig dukkert i haven? Dette kan I nemt gøre ved at købe et badebassin til haven, som hele familien kan få glæde af. Hvis I har helt små børn, kan det være en god idé at købe et lille soppebassin, som de små børn kan lege i. Hvis I har større børn, vil de have størst glæde af et større badebassin, hvor der er mulighed for at svømme og dykke. De større badebassiner kræver lidt mere arbejde, hvis I ønsker at holde det rent. I kan med fordel købe en pumpe, som holder vandet hygiejnisk og rent, og samtidig kan tilsat klor også bidrage til et rent bademiljø.

Lav mad over bålet

Når I alligevel hygger ude i haven hele dagen, hvorfor så ikke også rykke madlavningen udendørs? Det fine vejr danner de perfekte rammer for at lave mad over bålet ude i haven. For at have bedst kontrol over jeres bål, er det en god idé at investere i et bålfad (køb et her), så I kan lave et sikkert bål i haven, uden risiko for at sætte ild til hele haven. Der findes mange stativer til bålfade, som gør det muligt at hænge gryder eller riste over bålet. Hermed kan I nemt og bekvemt lave mad over bål, som for eksempel at grille pølser eller lave snobrød til frokost, eller lave en god gryderet til dagens aftensmad.

EFTERLAD ET SVAR