Bliv værstfamilie

0
1094
exchange student

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis i godt kunne tænke jer som familie at afprøve nogle udfordringer, så skal i tilmelde jer som værstsfamilie, enten for en flytning eller en der er på udveksling. I denne artikel har vi samlet et par råd til hvad i som værstfamilie kan gøre, for at få jeres gæst til at lære dansk(learn danish) og føle sig hjemme. Det er både gode og mindre gode råd, men det bedste ved det hele er, at dem vi har listet op i artiklen er ganske gratis.

Danske film og tv serier er en god start

Det er altid en god idé at se nogle gode, gamle danske film som Dirch Passer og de røde heste eller andre danske film, hvis man gerne vil lære dansk. Han er både sjov og underholdende, så man får helt lyst til at lære dansk, så kan finde ud af, hvor sjov han egentlig er. I mange danske film idag er det muligt at sætte engelske undertekster på, på den måde kan jeres gæst få en blød start på at lære dansk og samtidige rent faktisk forstå hvad det handler om.

Snak dansk så meget som muligt

Tag jeres gæst eller gæster med ud og se nogle af dine venner og bekendte. Den bedste måde, man kan lære dansk på, er ved at snakke sproget, og ved at snakke med venner og bekendte har jeres gæst rig mulighed for at lære dansk bedst muligt. Også selvom din fremmede ven kender dig, og du taler dansk, er det en god idé at besøge nogle andre mennesker.

Spis de danske traditions rettet

Der er mange steder, hvor den danske kultur er helt unik. Blandt andet vores mad er ret traditionel. Lav nogle af de danske retter, som tarteletter eller stegt flæsk med persillesovs, som iøvrigt er blevet kåret som vores national ret flere gange. Derudoer er den danske pølsevogn også et besøg værd. En ristet hotdog med det hele eller en god medister, giver en lyst til at lære dansk.

EFTERLAD ET SVAR