Boliginspiration: 4 retro-profiler du bør følge på Instagram

0
930

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Retro er på mode — og sådan har det været i noget tid. Savner du noget inspiration til dit hjem, så får du her fire fede Instagram-profiler, du kan følge.

Der er ikke noget bedre sted at finde inspiration end på de sociale medier. Medier som Pinterest og Instagram er lavet til formålet, og især Instagram har fået vind under sejlene herhjemme. Vi har samlet de fire profiler, du kan følge, hvis du mangler inspiration til boligindretningen — i hvert fald hvis du er ude efter retrolooket.

Instagram er en kilde til inspiration, og har du en kærlighed til retro, så kan du få gode råd og tips til, hvordan du kan indrette dit hjem. Om ikke andet er det fantastisk at følge med i, hvordan andre vælger at skabe deres hjem.

 

5 Instagram-profiler du bør følge

Herunder kan du finde en håndfuld retroprofiler, du med fordel kan følge. Se med og lad dig inspirere.

 

1. retrodeluxfyn

RetroDelux er en retroforretning, hvor du kan finde en masse fede produkter, der passer ind i retrohjemmet. Det er altså ikke direkte inspiration til, hvordan du indretter dit hjem, men der bliver lagt billeder op af en masse fede retromøbler.

 

2. kronenbrocante

#tilsalg #vitrineskab #gammeltskab

Et billede slået op af kronenbrocante (@kronenbrocante) den

På profilen kronenbrocante bliver der jævnligt lagt billeder ud af flotte retroting samt billeder fra forskellige loppemarkeder. På ovenstående ses et billede af et vitrineskab, som for alvor er kommet på mode i 2016. Vitrineskabe kan købes her.

 

3. goclassic

Endnu en butik, der sælger retromøbler, interiør samt brugskunst. Find en masse flotte billeder af alt fra lamper til sofaer.

 

4. thevintagehausfrau

Julia, også er kendt under navnet thevintagehausfrau, er en kvinde fra Danmark, der jævnligt opdaterer sin profil med fede billeder af retromode. Samtidig dukker der af og til billeder op fra hendes privatliv, hvilket gør hendes profil rigtig hyggelig og relatérbar.

EFTERLAD ET SVAR