Boligtrends 2017: Sådan skal den moderne bolig se ud i det nye år

0
1699

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er ikke altid lige til at finde ud af, hvad der kommer til at trende, når det kommer til boligindretning. Vi har givet vores bud på, hvad der kommer til at trende i 2017. Læs med herunder og bliv klogere.

 

Hvad var trendy i 2016?

For at få en idé om, hvad der kommer til at trende i 2017, er et en god idé at få skabt et overblik over, hvordan boligmoden var i 2016.

I 2016 har retromoden været populær — sammen med den nordiske indretningsstil, der med sit minimalistiske og naturlige udtryk har været dominerende de seneste par år. Ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Meget tyder på, at det ikke kommer til at ændre sig synderligt meget i 2017. Faktisk kommer det nok nærmere til at udvikle sig, så det bliver endnu mere udbredt.

 

Sådan bliver boligtendenserne i 2017

Det er svært at spå om, hvordan boligtendenserne bliver, men der er alligevel en del indikationer, som man kan bygge sine teorier op omkring.

 

Det rå udtryk på væggene

I 2016 har det været den minimalistiske stil med det rå udtryk, der har været dominerende. Den stil kommer til at blive endnu mere udbredt. En bar væg, der ikke nødvendigvis er malet, men i stedet har fået en indfarvet spartel med dertilhørende overfladebehandling, så den får et råt udtryk.

 

Kontrastfuld minimalisme

Den kontrastfulde minimalisme har længe været udbredt, og det kommer kun til at blive endnu mere dominerende. Et hjem i hvide farver med enkelte kontrastfulde elementer, der skaber dybde i rummet.

 

Naturlige materialer

De naturlige materialer kommer også til at dominere 2017. Rå træoverflader, drivtømmer, plankeborde med sæbebehandlet træ kommer til at være tilstede i mange skandinaviske hjem. Det samme med galvaniseret jern, der også vil vinde indpas. Det kan bruges til vægdekorationer, tøjstativer og ophæng til lamper.

 

Genbrug bliver mere udbredt

Det har været et rigtig godt år for de danske genbrugser, og den tendens kommer kun til at tage til. Genbrug bliver nemlig endnu mere populært, og generelt bliver bæredygtighed og det rå, naturlige udtryk mere udtalt i 2017.

EFTERLAD ET SVAR