Bordtennis – sjov for hele familien

0
1369
Bordtennis - sjov for hele familien

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvad skal man lave af aktive ting med børnene når vejret ikke lige er høj sol og skyfri himmel? Her er bordtennis et super godt og sjovt bud på hvordan i som familie kan lave noget hyggeligt og aktivt sammen.

Bordtennis bliver mere og mere populært

 Rundt om  i på skoler, fritidsklubber, arbejdspladser og i hjemmene ser man til stadighed at der dukker flere og flere bordtennisborde op og med god grund. Bordtennis er kun et to-personers spil for der findes massere af forskellige spilformer som f.eks. “rundt om bordet”, hvor man kan være fire eller flere. Derudover kan man selvfølgelig lave hold eller skiftes, da hver spil sjældent tager ret lang tid at afvikle en enkelt spil. Derudover så kan man få rigtig mange bordtennisborde som er sammenklappeligt. Et bordtennisbord som er sammenklappet har den fordel at det ikke fylder ikke alverden i en kælder, på teressen, eller hvor jeres familie lige har plads.

 – Et spil for krop og sind.

Nu tænker du måske, at man ikke får ret meget motion af at stå ved et bord og slå til en lille bold som kun vejer ganske få gram, men rent faktisk så er det en meget krævende sport. Netop fordi bolden er så lille, skal man konstant være opmærksom og bevæge arme og ben lynhurtigt. Det betyder også at alle i familien kan være med. Der er ikke lange strækninger, som i tennis, hvor børnenes korte ben ikke kan konkurrere mod de voksnes. Derudover som træner bordtennis ikke kun kroppen, men også overblik, hurtighed og motorik, hvilket et godt for både børn og voksne. Selvom du bliver bedre og bedre til spillet, så bliver det ikke mindre aktivt eller mindre sjovt – tværtimod. Når du og din familie bliver god til at skru og loope bolden, ja så skal der bare løbes ekstra stærkt.

EFTERLAD ET SVAR