Drop gulvtæppet i soveværelser

0
1285

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I dagens Danmark er der desværre rigtig mange børn der udvikler allergi, og det er der mange grunde til. Præcist hvorfor er der dog ikke noget helt klart svar på. Det menes, at det skyldes at man udsættes for det stof man bliver allergisk over for i ekstreme mængder.  Der er dog også mange, der mener, at det mere skyldes noget arveligt.

At få et astmatisk anfald kan lidt beskrives som at skulle trække vejret gennem et sugerør, hvilket de fleste nok kan sætte sig ind i, er meget ubehageligt. Derfor er der også mange gode grunde til at undgå for mange af de stoffer, man kan blive allergisk over for.

Et af de steder vi opholder os allermest om vi er vokse eller børn er på soveværelserne, hvor vi som voksne typisk er i omkring en tredjedel af døgnet, mens børn tilbringer endnu mere tid, da det ofte også er legeværelse.

Drop tæppet og blive sundere

Der er mange der har gulvtæppe på i disse værelser, da det er lidt mere hyggeligt og behageligt at stå ud på fra sengen. Set fra et allergimæssigt synspunkt, er der dog rigtig god ide i at fjerne tæppet.

Det er ikke uden grund at astma-allergi-forbundet anbefaler, at man har glatte gulve i hjemmet så vidt muligt. Gulvtæpper samler støv og fibrene i tæppet holder på det, hvilket betyder at de hober sig op i gulvtæppet, hvis man har et glat trægulv eller lignende.

Hvis I har et rigtig slidt trægulv kan det være en god ide  at ringe til en gulvsliber, og få givet gulvet en tur. Det sikrer, at der ikke er nogen splinter, dit barn kan få op i fødderne, og at det samtidig er mere lækkert at gå på.

EFTERLAD ET SVAR