Efterår: Klæd børnene i uld undertøj

Efterår: Klæd børnene i uld undertøj

0
1460

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er efterår, og det betyder, at det begynder at blive koldt udenfor. Efterår er sæson for visne blade og lange gåture i skoven med ungerne. Derfor er det også helt essentielt, at de har noget tøj på, der kan holde dem varme i kulden.

Til det formål er undertøj i uld et rigtig godt valg — og gerne den økologiske version, som ofte koster lidt mere, men som også holder længere. Det kan købes hos Naturebaby.dk.

Fordele ved uldundertøj

Uld og silke er to materialer, der passer helt perfekt til alle sæsoner. Især uld er godt, når det er blevet efterår, da det tempererer og holder kroppens temperatur god og stabil. Det bliver ikke, på samme måde som bomuld, fugtigt, da uld kan suge 40% af sin vægt, men stadig holde på varmen.

Det betyder altså, at det er helt perfekt, når det er blevet efterår og vinter. Især til børn, som leger meget udendørs, og derfor har brug for et beskyttende sæt tøj.

Undertøj i uld er godt, da det varmer, og der er derfor ikke grund til at give barnet alt for mange lag tøj på, hvis uldundertøjet holder godt på varmen. Har barnet for mange lag tøj på, vil det betyde, at det mister sin bevægelighed — og barnet har brug for at kunne bevæge sig motorisk.

Uld hjælper desuden med at regulere barnets temperatur, da de snoede fibre i ulden skaber millioner af bittesmå luftlommer, som hjælper barnet med at regulere kropstemperaturen. Barnet får det altså hverken for varmt eller for koldt.

Samtidig har uld en helt fantastisk fugtabosorberende egenskab, og i forhold til bomuld, så kan uld absorbere op til fem gange så meget fugt fra barnets krop, uden at det føles fugtigt.

 

EFTERLAD ET SVAR