Er jeres hjem sikret i efterårsferien?

0
1343
Nøgler i døren

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Efterårsferien er lige om hjørnet, og mange familier glæder sig til at komme lidt væk hjemmefra. Med ferien kommer desværre også en øget risiko for indbrud. Tomme, ubevogtede hjem er nemlig lette ofre for langfingrede tyveknægte. Heldigvis kan I selv gøre en indsats for at mindske risikoen for, at nogen bryder ind i jeres hjem. Læs her hvordan.

Tjek husets låse

Det første – og vigtigste – I bør gøre, er at sørge for at låsene i jeres yderdøre er så sikre som muligt. Det er nemlig ikke alle låse der er lige sikre, og især ældre låse er nemme at bryde op. Hvis I er i tvivl om jeres låse er sikre nok, kan I få dem vurderet af en låsesmed, som også kan skifte dem ud i tilfælde af, at de ikke er optimale. I kan hurtigt komme i kontakt med en låsesmed i jeres lokalområde. Skriv for eksempel ”Låsesmed i Valby” i søgefeltet på Google, og få her et overblik over, hvem I kan kontakte. Bed eventuelt om et tilbud fra tre forskellige steder, så I får den bedst mulige pris.

Installer et alarmsystem

Et alarmsystem i hjemmet gør det også mindre attraktivt at bryde ind hos jer. Skulle det ske, at nogen alligevel bryder ind, bliver alarmselskabet automatisk alarmeret og er klar til at sende mandskab ud på adressen og give jer besked om hændelsen. Alarmsystemet er med til at skabe tryghed, både når I er hjemme og ude af huset.

Allier jer med naboen

Det er altid en god ide at giver naboerne besked, når man skal ud at rejse. Fortæl dem hvornår I tager afsted, og hvor længe I skal være væk. Naboerne kan med en beskeden indsats reducere risikoen for ubudne gæster, for eksempel ved at parkere deres bil i jeres indkørsel eller smide skrald i jeres skraldespand.

EFTERLAD ET SVAR