Familieøkonomi: Find den billigste mobiltelefon

0
1215

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er ikke altid lige let at finde den billigste mobiltelefon.Det er dog vigtigt, at familiemedlemmerne har en mobiltelefon, så de kan komme i kontakt med hinanden. Derfor anbefaler vi herunder et par gode måder, som du kan finde på et par gode mobiltelefoner, der ikke koster mere end de burde.

Læs lidt om de forskellige modeller

Du kan eksempelvis læse om den sammenlign priser og tilbud på mobilabonnement. Ved at læse lidt om de forskellige modeller får du hurtigt et par gode råd til, hvad du skal lede efter. Det er nemlig ikke sikkert, at det nødvendigvis er en iPhone, der vil klæde dig og dine præferencer bedst. I mange tilfælde vil andet også kunne leve op til dine krav, og derfor er det heller ikke nødvendigt, at du går ud og smider alt for mange penge efter din nye mobiltelefon.

Ring til dit teleselskab og spørg om en billig telefon

Det er altid en god idé at prutte lidt om prisen hos sit nuværende teleselskab. Der er nemlig megen konkurrence på telemarkedet, og derfor er det muligt at presse prisen i bund, hvis du lover at blive som kunde. Vær ikke bange for venligt at hentyde til, at du vil skifte teleselskab, hvis ikke du kan få en billigere telefon hos dem, du har på nuværende tidspunkt.

Er du i tvivl om, hvor du kan sammenligne priser på mobiltelefonerne, når du har fundet ud af, hvilken du skal have, så kan du anvende en tjeneste som Pricerunner eller Pricepusher, som allesammen har dét formål at servicere deres besøgende med prissammenligninger på specifikke modeller.

Et sidste forslag er at købe din mobil brugt. Det er en god idé, hvis du kan finde en mobiltelefon på DBA.dk eller i en Facebook-gruppe, da der her er mange penge at spare. Især hvis det ikke er vigtigt for dig, at du har den nyeste model.

EFTERLAD ET SVAR