Farveskiftende børneparaply med regnbuer

0
146

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Nu fås vores farveskiftende paraplyer også til børn! Med regnbue børneparaply der skifter farve når skærmen bliver våd kan dit barn få lov at have deres helt egen børneparaply med regnbuer, som kan skifte farve, når den bliver våd.

På den måde kan dit barn altid være tør, når han eller hun skal til og fra børnehave og skole, samtidig med at barnet kan lade sig forundre af denne magiske paraplys evne til at skifte farve.

Vælg denne sjove paraply til dit barn – og oplev hvor meget glæde en paraply kan bringe.

Spred farver på en grå dag

Vores farveskiftende paraplyer har haft kæmpe succes blandt de voksne, men nu vil vi gerne introducere de farverige og spændende paraplyer til dine børn. Børn fortjener kreativitet og glæde i hverdagen, selv når vejret ikke er så farverigt og spændende. Med en regnbue paraply med regnbuer, som kan skifte farve, kan dine børn få en mere farverig oplevelse selv på de grå dage.

Med børneparaplyen med regnbuer kan du opgradere dit barns garderobe og sprede glæde omkring dem på regnfulde dage ved hjælp af paraplyens klare farver. Og hvis du gerne vil matche dit barn, så kan du også købe en af disse magiske paraplyer til voksne.

Klar på regn i skole og børnehave

Vores børneparaply med regnbuer er enormt praktisk, da den nemt kan foldes sammen. Dertil så kan dit barn nemt tage paraplyen med sig i skole og børnehave, da paraplyen har en smart funktion, som gør, at den kan hænges uden på skoletasken.

Så hvis dine børn skal på en gåtur i børnehave eller skole, eller skal de måske hen til en legekammerat, og regndråber pludseligt begynder at falde fra himlen, så kan de selv hive deres børneparaply med regnbuer frem fra tasken.

Den lille børneparaply er nemlig nem at folde sammen – selv for små hænder – så dit barn altid selv kan folde den ud og sammen, når vejret overrasker med regn.

Facts om paraplyen

Paraplyens størrelse måler 85 x 50 cm, hvormed den snildt kan opbevares uden på eller inden i en lille taske. Dertil har den et medfølgende, matchende etui. Ved at beskytte barnet mod det dårlige vejr, forebygger du sygedage hos dit barn, da man ofte risikerer at blive syg, når først man er blevet våd.

Paraplyen anbefales ikke til børn under 3 år, da paraplyen indeholder små dele, som ikke er velegnet til de helt små børn.

Køb den sjove paraply i dag og få den til kun 169 kr. inklusiv fragt med GLS.

EFTERLAD ET SVAR