Filmtrilogier til filmmaraton

0
479

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En rigtig god aktivitet til en dag, hvor man ikke har nogle planer, er at lave et godt film marathon. Og når man har lyst til et film marathon, er der næppe noget bedre end filmtrilogier.

Her kan du finde en lille oversigt over nogle af de bedste filmtrilogier, som du skal se, og som kan fylde en hel dag med skøn underholdning. Tjek også denne trilogi oversigt på Filminspiration.

Filmtrilogier, du skal se

Der findes filmtrilogier inden for mange forskellige genrer af film, og det kan selvfølgelig være en idé at gå efter, hvilken type film, du bedst kan lide. Til gengæld kan det også være sjovt at prøve kræfter med en type film, som man ikke nødvendigvis har været vant til at se tidligere.

Der er for eksempel mange filmtrilogier inden for superheltegenren. Her kan man tale om Nolans trilogi af Batman film med The Dark Knight. Eller Captain America og Iron Man trilogierne. Der findes masser af underholdende film af denne type, og det kan føre til rigtig mange hyggelige filmmaraton.

Ligeledes findes der masser af forskellige film i Sci-fi og fantasy genren. Her kan man tale om de helt store trilogier som Star Wars og Ringenes Herre trilogierne. Disse film er kendt af rigtig mange, og med stor sandsynlighed har du allerede set dem.

Hvis ikke du har lyst til at gense klassikere, er der dog også masser af filmtrilogier, som du måske ikke kender til, eller som du aldrig har fået set. Det kunne for eksempel være Lars von Triers Europatrilogi, Ocean’s filmene, Hangover filmene og Godfather trilogien.

Det gode ved at se en hel trilogi i stedet for blot én film er, at man virkelig kan blive fordybet i universet. Hvis det er noget, du har lyst til, så tjek for eksempel en trilogi oversigt på Filminspiration. Der findes underholdning nok til mange hyggelige dage i sofaen.

EFTERLAD ET SVAR