Find en børnevenlig hund

0
671
hund

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis i som familie gerne ville have en hund, for måske at skabe lidt mere glæde og liv i hjemmet og for at man har noget at gå op i, og få lidt aktivitet. Så er det vigtigt at hvis man har børn, lige at finde en hunderace der er børnevenlig. Vi vil her i artiklen komme med nogle forslag til hvilke racer der er gode til børn. 

Labrador retriever  

Også bedre kendt bare som labrador. Det er en glad og aktiv hund, som elsker børn. Den kan bruges som både familie- jagt og førerhund. De er lærenemme og nemme at opdrage. Deres avl gør at de har et legerigt sind, som er godt sammen med børn.  

Golden retriever  

Golden retriever er som labradoren en børnevenlig hund, som elsker at lege, og kan faktisk også kan hente ting med munden uden at gøre skade på tingen, med tænderne. Denne raca er også nem at opdrage. 

Mopsen  

Mopsen er en kærlig lille hund, som også kan gøre at børn har lettere ved at føle sig trygge ved dem. De elsker at lære nye tricks. Mopsen har dog ikke så stort behov for meget motion, så det er ikke en hund man skal vælge hvis man havde planer om lange gå ture. 

Cavalier King Charles 

En lille og glad hund, som faktisk er en rigtig god jagthund, da den lærenem, glad og legesyg. Den har samtidigt et sødt og kærligt udtryk.  

Forkæl din hund 

Hvis man vælger at få en hund, skal man også huske at være god ved det, og give den det bedste udstyr, dvs. Halsbånd, senge og hvad en hund nu ellers skal bruge. Så lad være med at købe billigt hundehalsbånd og billige kurve, det kan en hund tydeligt mærke forskel på. Se et bredt udvalg af lækkert hundeudstyr her. 

EFTERLAD ET SVAR