Forsørg stadig kernefamilien, hvis du bliver ledig.

0
872

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du i dag har en hel familien, som der skal forsørges, plus alle regningerne skal betales m.m. Så skal der også nogle penge ind på kontoen hver måned. Det kører sikkert nu hvor du og din partner er i fast job – men hvad hvis én af jer, eller i værste fald begge to bliver ledige? Vil i så kunne forsørge hele familien, med den støtte man får som ledig?

Det er super vigtigt at man altid er forberedt på at blive ledig, da det kan have fatale konsekvenser, hvis man ikke har sørget for en plan B.

I er formentlig allerede medlem af en a-kasse, som naturligvis går ind og hjælper jer økonomisk, hvis i bliver ledige (Hvis du ikke er, så kan det kun gå for langsomt, at melde dig til en a-kasse). Men er denne ydelse nok, hvis man er en familie med 2 voksne, to børn, en hund, en villa, samt en bil? Det er den næppe.

Hvis i skal have de bedste forudsætninger for en fyring, så skal du overveje, og undersøge dine muligheder for at tilmelde dig en lønsikring, igennem din a-kasse.

A-kasser tilbyder lønsikring, som en ekstra ydelse, hvilket betyder at hvis du går hen og bliver arbejdsløs – så får du dækket en større del af din nuværende løn, end hvis du ikke var tilmeldt en lønsikring. En lønsikring giver ikke mening for alle at tilmelde sig, men tjener du meget på din arbejdsplads, kan du få tæt på hvad du i forvejen tjener – og dermed ikke få et chok, hvis du levere efter hvad du tjener.

Du kan læse meget mere om lønsikring her, og blive klogere på, hvordan du kan drage gavn at denne. Det er vigtigt at du lige bruger 5-10 min. på at sætte dig ind i ydelsen, og om den kan give mening for dig.

EFTERLAD ET SVAR