Gør dit hjem sikkert

0
765

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste af os bekymrer sig om sikkerheden i hjemmet. Især når der bor børn i hjemmet. Vi vil gerne have et sikkert hjem, hvor vores børn ikke skal frygte indbrud om natten eller komme hjem efter skole til et hjem, hvor der har været indbrud. Desværre kan det være nødvendigt i dag at tage nogle foranstaltninger for at mindske chancen for indbrud. Her får du nogle tips til, hvad I kan gøre i jeres hjem.

1 Du skal sikre dine døre og vinduer

Dette gælder både med låse, greb, hængsler osv. Det skal ikke være nemt at åbne din døre og vinduer op. Derfor kan det være en god idé at få skiftet dine låse til nogle med en højere sikkerhed. Det kan du få gjort ved en låsesmed. Bor du i Nordsjælland, så kan du få hjælp af Låsesmeden Nordsjælland. Han kører i hele Nordsjælland blandt andet Rungsted, Humblebæk og Allerød.

2 Alarm til natten

Hvis du er nervøs for indbrud om natten fordi du er bange for, at der kommer nogle ind til dine børn, så kan du få en alarm, som er sat til om natten. I kan sagtens gå rundt i huset selvom alarmen er sat til, men så snart der er nogen, som prøver at trænge ind af døre eller vinduer, så går alarmen. På den måde er du sikker på at vågne, så du har mulighed for at komme dem i forkøbet.

3 Alarm til når I ikke er hjemme

Ligesom du kan få alarm til om natten, så kan du selvfølgelig også bruge en alarm, når I er ude af huset. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer uvidende hjem til et hjem, der har haft besøg af ubudne gæster. Du får nemlig besked så snart din alarm går og vil altid være forberedt.

EFTERLAD ET SVAR