Gør hjemmet sikkert for hele familien

0
735
Gør hjemmet sikkert for hele familien

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Som forældre er der ikke noget man ønsker mere, end at hele familien bor i trygge omgivelser og er sikre i hjemmet. Hvis du ønsker at sikre din familie, er der en række ting du kan gøre, for at gøre hjemmet sikkert for hele familien, og som samtidig kan hjælpe med at holde de ubudne gæster ude.

Gelænder på trappen

Hvis I har en trappe, kan I med fordel sørge for at den er sikret, for hele familiens skyld. Både for voksne og børn gælder det, at det er godt at have noget at støtte sig til, både på vej op og ned af trappen, og derfor anbefales det at have et gelænder på trappen. Hvis I har en åbning for trappehullet, er det også vigtigt at få denne afskærmet. Hvis ikke, kan alle familiens medlemmer let komme galt af sted og risikere at falde ned i hullet.

En alarm

En alarm er en god måde at sikre hele familien på, også når I sover eller ikke er hjemme. Hvis I har en alarm, kan det skræmme indbrudstyve væk. Det kan skabe ekstra tryghed for hele familien når I skal sove, så I kan sove i fred, uden at skulle bekymre jer om ubudne gæster. Husk også at låse døren når I sover, for ekstra sikkerhed. Det samme gør sig gældende hvis I rejser på ferie. Med en alarm kan I rejse af sted med ro i maven.

Gem skarpe genstande væk

Hvis du har mindre børn og ønsker at gøre hjemmet mere sikkert, er det en god idé at gemme skarpe knive og lignende farer i køkkenet væk. Du kan eventuelt lægge det ned i skuffer, så det ikke står synligt fremme og frister børnene. Hvis du har helt små børn, kan du med fordel investere i hjørnebeskyttere, som sikrer dit barn mod hjemmets skarpe hjørner. Barnet kan let komme til skade ved at vælte ind i de skarpe hjørner, så ved at gøre hjørnerne bløde og børnesikre, kan du undgå unødvendige skader.

EFTERLAD ET SVAR