Hvor ofte bør man virkelig blive klippet?

0
44

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du er som de fleste mennesker, er du sikkert vokset op med at få at vide, at du skal klippes hver 6-8 uge. Men er det virkelig sandt? Får det dit hår til at vokse hurtigere, hvis du bliver klippet oftere, eller er det bare en myte? Lad os tage et nærmere kig på den store frisørdebat og se, hvad eksperterne har at sige.

 

Der er faktisk et par gode grunde. Først og fremmest sikrer en regelmæssig klipning et sundere hår. Det giver også god mening at klippe spaltede spidser af, så spaltede spidser ikke bevæger sig længere op i hårstrået, hvilket resulterer i tyndere og mere skadet hår. Og hvis du forsøger at få dit hår til at vokse ud, vil regelmæssig klipning hjælpe med at forhindre, at det ser striglet og usundt ud. Skal du klippes fresh til weekenden, så skal du kende til en god frisør i Aarhus.

 

Den eneste ulempe ved at blive klippet regelmæssigt er, at det kan blive dyrt. Men hvis du sammenligner prisen på en klipning med den langsigtede sundhed og vækst af dit hår, er det sandsynligvis det værd.

Hvor ofte bør du blive klippet?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvem du spørger. Hvis du taler med din frisør, vil han eller hun sikkert fortælle dig, at du skal komme til en klipning hver 6-8 uge. Men hvis du spørger din hudlæge, vil de sandsynligvis sige, at du kan vente 8-12 uger mellem klipningerne. Så hvem skal du tro på?

 

Virkeligheden er, at der ikke findes et svar på dette spørgsmål, der passer til alle. Det afhænger af faktorer som din hårtype, din hovedbunds tilstand og hvor ofte du styler dit hår. Hvis du f.eks. har fint eller tyndt hår, skal du måske klippes oftere end en person med tykt, sundt hår. Og hvis du ofte bruger varmestylingredskaber, skal du måske også klippes oftere for at undgå spaltede spidser og knækkede hårstrå.

 

Når alt kommer til alt, er det vigtigt at lytte til dit hår og se, hvad der fungerer bedst for dig. Hvis dit hår begynder at føles tørt eller skørt, eller hvis du bemærker mange spaltede spidser, er det sandsynligvis tid til en trimning. 

 

Så hvor ofte skal DU blive klippet? Svaret er, at det afhænger af din individuelle hårtype og din hovedbunds tilstand. Hvis du ikke er sikker på, hvor ofte du skal klippes, anbefaler vi, at du taler med din frisør eller hudlæge for at få råd. Og lyt altid til dit hår – hvis det føles tørt eller skadet, er det sandsynligvis tid til en klipning.

EFTERLAD ET SVAR