Indretning: Inspiration til den stilede børnefamilie

0
1516

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Børnefamiliernes hjem anno 2017 kommer ikke udelukkende til at blive associeret med boliger, hvor der udelukkende bliver tænkt i praktiske løsninger. Det bliver i langt højere grad et hjem, hvor der også bliver gjort noget ud af indretningen, end vi er vant til det.

Her får du lidt inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem uden at gå på kompromis med stilen — også selvom der er børn.

Træt af at falde over klodser og legesager?

Ungernes legesager er nogle af det, der fylder mest i et hjem med børn. Måske ikke fysisk, men det skaber et rodet udtryk, når der ligger legeklodser over alt. Derfor er det en god idé at erhverve sig nogle flotte opbevaringskasser — eksempelvis disse fra danske House Doctor:

house-doctor-livingshop
Billede lånt fra Livingshop.dk — Vejl. pris: 200 kr.

Herudover kan I også dedikere de nederste hylder i jeres reol til børnenes sager. På den måde vil de altid være i øjenhøjde for ungerne — men de kan også altid blive ryddet væk igen. Nemt og bekvemt.

Sæt farve på tilværelsen — og børneværelset

Det er slet ikke muligt at skabe et fantastisk rum, hvor børnene elsker at være, uden at gå på kompromis med hjemmets øvrige stil. Det danske interiørbrand, Hay, har eksempelvis designet nogle flotte, farverige gulvtæpper, som vil pryde ethvert hjem — og især børneværelserne.

Det samme gælder Rice, som også er et dansk brand, der har bygget deres forretning på farverigt service og sjove produkter, der skaber en barnlig atmosfære, uden dog at være alt for prangende.

Trælegetøj er kønnere end plastik — og bedre for børnene

Når du skal købe legetøj, så gå efter de varianter, der er af træ. De holder længere, er kønnere end plastik, og så skaber de et mere autentisk look. Det kan hurtigt blive for meget, hvis børnene udelukkende har plastiklegetøj — og samtidig slipper I for at skulle bekymre jer om alle de skadelige farve- og tilsætningsstoffer, der er i legetøj af plastik.

EFTERLAD ET SVAR