Kunne det ikke være fantastisk, hvis vuggen selv kunne vugge babyen i søvn? Det kan den nu!

0
831

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange mødre med helt små børn, kender problemet med at skulle stå og vugge dem i søvn, nogle gange i flere timer uden succes. Det kan være trættende og virkelig tære på tålmodigheden, især hvis der er andre børn i huset, som også gerne vil have noget opmærksomhed fra mor.

For at løse dette problem, har MoonBoon.dk udviklet en motor til slyngevugger, hvilket gør det meget nemmere for mor, når den helt lille skal puttes. Vuggemotoren giver babyen en tryg og rolig søvn, helt ligesom hvis mor stod og vuggede med hånden. I og med at mor ikke længere skal stå og vugge baby i søvn, så er der tid til at samle energi og have mere overskud, til når baby vågner. Vuggemotoren giver altså mor mulighed for at være en meget bedre og mere frisk mor næste dag.

For at kigge på en motor til vugger kan du klikke lige her, og lande inde på MoonBoon.dk.

Hvad er en slyngevuggemotor, virker den og er den overhovedet sikker for babyen?

En slyngevuggemotor er en motor til slyngevugger. Denne motor er udviklet til at vugge slyngevuggen, præcis som babyen mor ville have gjort det. Babyen bliver vugget rigtig blidt op og ned, så mor kan have hænderne fri.

Denne vugge er uden åbninger og derfor er der garanti, for at vuggen ikke kan falde. Slyngevuggemotoren er CE-mærket og det er derfor fremstillet i overensstemmelse med EU-direktiver.
Helt praktisk så skal vuggemotoren monteres og slyngevuggen fjeder og så trækker vuggemotoren op og ned via en wire. På denne måde kommer effekten, af at vugge babyen. Man kan helt selv installere hastigheden på slyngevuggemotoren, så den vugger i samme tempo som mor selv ville have gjort det. Derved bliver vugningen meget tro til hvad baby er vant til.

EFTERLAD ET SVAR