Lad nogen feje for din dør

0
360

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Den gammeldags vicevært er snart en saga blot. Det er efterhånden sjældent at en ejendomsforening kommer med sin helt egen, gamle vicevært, som kender alle, og som altid står først op og fejer eller skovler sne.

I en boligforening skal man derfor blive enige om, hvorvidt man ønsker at deles om pligterne, eller om man vil betale sig fra det. Deler man det, skal der være klare rammer for, hvem der gør hvad hvornår, så man ikke ender med en kæmpe sag på halsen, hvis nogen falder og brækker et ben på ens grund.

Ejendomsservice – den smarte løsning

Den smarte løsning er at afsætte penge i foreningen budget til ejendomsservice. På denne måde bliver I ikke uvenner over fordelingen af opgaver, og at nogen ikke gør arbejdet godt nok. Samtidig inkluderer ejendomsservice også både vicevært og trappevask. Og lad os være ærlige – får I vasket opgangene godt nok selv? Særligt i vintermånederne kan især de første sæt trapper blive helt mudret til, når beboere kommer ind udefra.

Så I kan enten gøre det selv, og risikere at blive uvenner indbyrdes, eller I kan betale jer fra det, og få lov at sove længe mens andre skovler sne.

Viceværtstemningen er der stadig

Selvom man betaler for ejendomsservice udefra, kan man godt alligevel få en vicevært som alle kender. Nogle firmaer vælger nemlig at tilknytte faste medarbejdere til de forskellige ejendomme. Dette sikrer at viceværten kender ejendommen, og at ejendommens beboere kender viceværten, hvilket sikrer bedre løsning af opgaver og større tryghed.

En vicevært skal også helst kunne sætte sig i respekt, og sørge for, at gården er pæn og ren. På den måde undgår I, at I skal lege politimænd over for hinanden, når den ene nabo ikke kan finde ud af at sortere affald, og den anden parkerer sin cykel det forkerte sted igen og igen.

EFTERLAD ET SVAR