Legetøj: Løbehjul er populære som aldrig før

0
1576

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At løbe på løbehjul er en dille, som kommer og går. Dog har den i denne omgang været mere vedvarende end sædvanligt. Gennem de seneste år er det nemlig blevet mere og mere populært at køre på løbehjul.

Det er altså ikke længere udelukkende forbeholdt entusiaster — børn bruger dem flittigt til både transport og tricks. På samme måde som et skateboard. Desuden er det nemt at pakke løbehjulet sammen, hvis det skal med på bussen.

 

Start med et billigt løbehjul

Hvis dit barn vil have et løbehjul, så lad være med at gå ud og køb det dyreste i første omgang. Køb et billigt, indtil dit barn har besluttet sig for, om det skal være en vedvarende hobby — eller om det bare var på grund af de andre i skolegården. Det er ærgerligt at smide mere end 1000 kr. efter et løbehjul, som ikke rigtig fangede barnets interesse alligevel. Du kan finde løbehjul i alle prisklasser hos Only4kids.dk.

 

Sikkerheden skal være i top

Det er vigtigt, at sikkerheden er i top, når barnet skal løbe på løbehjul. Det er potentielt farligt at køre på løbehjul, så derfor bør du tage dine forholdsregler, når du sender barnet afsted på løbehjul.

Kan løbehjulet klappes sammen? Vær sikker på, at mekanismen er solid nok, så den ikke risikerer at klappe sammen, når du kører på det. Dette er især vigtigt, hvis barnet skal lave tricks. Derfor bør du overveje, om barnet skal have et løbehjul, der primært er beregnet til tricks eller transport. Hvis det skal bruges til tricks, er det ikke hensigtsmæssigt at købe et løbehjul, der kan klappes sammen.

Er løbehjulet solidt konstrueret? Vi anbefaler, at du ikke køber et løbehjul, der er for dyrt til at starte med — men du bliver nødt til at sikre dig, at det kan holde. Derfor bør du ofre et par hundrede kroner på løbehjulet, da det også skal kunne holde mere end et par uger.

Husk derudover hjelm, knæbeskyttere og håndledsbeskyttere.

EFTERLAD ET SVAR