Oplev de bedste seværdigheder i Flensborg

0
489

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Den tyske by ligger tæt på den danske grænse. Mange skønne seværdigheder er altså lige indenfor rækkevidde og venter blot på at blive opdaget af dig. Her får du et overblik over nogle af de bedste Flensborg seværdigheder.

Den perfekte endagstur

Blot 20 minutter fra den danske grænse finder du et væld af seværdigheder i Flensborg. Du kan besøge Rommuseet og blive klogere på, hvorfor rom gennem tiden har haft stor betydning for Flensborg. Et besøg på museet er gratis. Hvis du vil vide mere om rommens betydning for byen, kan du også besøge Braasch Romfabrik.

Flensborg seværdigheder du bare må se er Istedløven på Flensborg Gamle Kirkegård, historiske kirker og en gåtur i havneområdet. Skal det være sjovt for hele familien, kan I besøge Phäenomenta, en videnskabelig legeplads.

Husk desuden at få tid til shopping. Spændende butikker og handlemuligheder er i sig selv Flensborg seværdigheder. Her finder du alt indenfor mode og skønhed, anderledes dagligvarebutikker og selvfølgelig grænsehandel.

Der er altså noget for enhver smag, og en tur til Flensborg kan tilpasses alle behov. Læs mere om de spændende seværdigheder i Flensborg og udvælg de oplevelser, du synes bedst om og finder mest interessante.

Planlæg din tur til Flensborg

Har du fået lyst til en udflugt til Flensborg? Begynd at planlægge din tur nu og nyd forventningens glæde ved at planlægge turen i god tid. Mens du danner dig et overblik, kan du skrue ekstra op for hyggen og lave noget lækkert at spise.

Du kan for eksempel lave lækre pandekager, mens du planlægger. Skal du have genopfrisket, hvordan du laver den populære klassiker, kan du finde den perfekte opskrift her https://www.hurtigmums.dk/pandekager/.

Rigtig god fornøjelse med at planlægge den perfekte tur til de bedste og fedeste seværdigheder i Flensborg.

EFTERLAD ET SVAR