Pas på din families fysik med de rette kontorstole

0
31
ergonomisk kontorstol

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Rigtig mange af os bruger en stor del af hverdagen i en kontorstol ved et skrivebord. Men vores kroppe har slet ikke godt af de statiske stillinger, vi befinder os i. Er du en del af en kernefamilie, ønsker du naturligvis at passe så godt på dine kære som muligt. Med de rette kontorstole skaber du et godt grundlag for korrekte arbejdsstillinger.

Indret kontoret med “sunde” kontorstole

Vidste du, at vi danskere sidder ned ca. 10 timer hver dag? Det slår Institut for Folkesundhed fast, og det er slet ikke gavnligt for kroppen. Men på et kontor er det at arbejde i statiske stillinger uundgåeligt. Heldigvis kan de rette kontorstole være med til at forebygge belastninger og smerter i nakke, ryg og lænd.

En ergonomisk kontorstol er en “sund” stol specifikt udviklet til at give optimal støtte til ryggen, så siddestillingen forbedres. Når stolen er indstillet korrekt, kan kroppen langt bedre tåle stillesiddende arbejde.

Øg effektivitet og minimér antal sygedage

En forkert kontorstol kan lede til smerter i ryg og lænd, hovedpiner og koncentrationsbesvær og i værste fald kroniske skader. Derfor er det utrolig vigtigt med møbler, der sikrer en korrekt siddestilling, så man ikke synker sammen eller hæver skuldrene for højt. Ergonomiske kontorstole kan indstilles til alle kropsbygninger og fysiske behov, så den altid passer, uanset om man er høj, lav, har lange ben eller en kort overkrop.

Sidder du rigtigt, vil du opleve en markant ændring i, hvordan du har det fysisk efter endt arbejdsdag. Du vil føle dig langt mindre stiv i kroppen, da ergonomiske kontorstole støtter dine kropsbevægelser og øger din blodcirkulationen. At du ikke føler dig belastet i løbet af dagen, vil forbedre din koncentrationsevne, gøre dig mere effektiv i dit arbejde og i sidste ende minimére antallet af sygedage.

Se udvalget her og indret kontoret med “sunde” kontorstole.

EFTERLAD ET SVAR