Printer til familien

0
738

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I langt de største sammenhænge er samfundet i dag papirløst. Vi har mere og mere på vores computere, smartphones og tablet. Derfor kan man nemt tænke, at man ikke har brug for en printer. Der er dog alligevel situationer, hvor man ikke kan undvære en printer.

Det kan være situationer, som når du skal sende en pakke. Der skal man stadig ofte printe en returlabel ud. Så selvom vi er blevet digitale i forhold til at kunne handle tøj på nettet, så kræver det alligevel indimellem en printer.

Det kan også være, hvis du eller dine teenagebørn skal ud med ansøgninger. I dag sendes mange ansøgninger digitalt, men det kan alligevel være en god ide at gå ud med dem i hånden. Det viser nemlig et andet engagement og samtidig med det, så giver det den pågældende chef mulighed for at se dig an, når du går ud med en ansøgning i hånden. Dernæst kommer det, når dine børn skal skrive store opgaver på skolen. Disse skal stadig printes og i flere eksemplarer. Her kan det igen være en god ide at have en printer derhjemme. På nogle skoler er der printere til rådighed, men det koster som regel penge at printe der samtidig med at der kan være lang kø, når det er op til store opgaver, som alle laver samtidig.

Prisen på blækpatroner

Når I skal have en printer, så får I selvfølgelig også brug for blækpatroner, det siger sig selv. Der er ingen grund til at betale for meget for blækpatroner. Derfor giver InkPro dig prisgaranti på flere af deres blækpatroner. Det betyder, at du kan få refunderet forskellen, hvis du finder et produkt billigere hos en konkurrent efter at have købt det hos InkPro. Du kan se flere produkter og priser fra InkPro på deres hjemmeside lige her.

EFTERLAD ET SVAR