Sådan får familien lavet det perfekte julekort

0
722

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Lige nu siger kalenderen godt nok, at det er midsommer, og det er da også lang tid siden, at det har været så varmt og solskinsrigt her i Danmark. Denne fantastiske sommer ændrer dog ikke på, at der alligevel er mange danskere som går og venter på, at kalenderen siger december, og vi enten sidder indenfor iført vores lækreste julebluse, imens vi drikker en kop varm kakao eller render rundt udenfor og leger med den sne som der forhåbentlig falder meget af. Disse scenarier er enhver juleentusiasts drøm, og de passer bestemt også lige ind på familiens årlige julekort. Det perfekte julekort er egentlig ikke en særlig svær kunst, da man sådan set bare skal have et hyggeligt billede med hele familien, men herunder kommer der alligevel nogle fif.

Ifør hele familien jeres fælles julesweaters

Julesweaters er ikke noget vi ser så meget til herhjemme i Danmark, men de er en stor del af juletraditionen i lande som USA og England. Disse Julebluser giver lidt ekstra til julehyggen, og hvis samtlige familiemedlemmer har deres egen julebluse, skaber det et hyggeligt fællesskab. Alle familiemedlemmer kan derfor iføre sig deres helt egne julebluser, når billedet skal tages. Hvis du og din familie ikke har en, så kan du købe din julebluse her.

Tag billedet under de perfekte omstændigheder

Når man skal tage det perfekte billede til julekortet, så er det selvfølgelig vigtigt, at hele familien er samlet. Man kan derfor passende invitere hele familien til en julehyggedag, hvor man kan bruge tiden på at lave konfekt, høre julemusik og hygge med hinanden. Når man har samlet familien til sådan en begivenhed, har man skabt de perfekte rammer til at tage billedet i.

Vælg imellem opstillet eller spontant

Der er flere måder at tage billeder til julekort på, og det er i virkeligheden op til den enkelte familie, hvordan de vil gøre det. Man kan enten lade en ven af familien tage en masse billeder af familien i løbet af julehyggedagen, hvilket giver billedet et spontant udtryk. Man kan også lave et opstillet billede, hvor familien poserer i en opsat situation. Dette er ikke spontant, men det er stadig et flot billede, og det vil have den samme værdi, når man kigger på det år senere.

EFTERLAD ET SVAR