Sådan skaber man nemt plads til overnattende familiemedlemmer

0
861

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er altid hyggeligt, når man er så tæt med sin familie, at ens fætre, kusiner, bedsteforældre osv. bliver og overnatter flere dage i træk i forbindelse med en familiefest eller en anden særlig begivenhed. Når man er blevet voksen og har fået børn, så er det ofte nemt at tage bilen hjem, når arrangementet er overstået, men det bliver altså noget særligt, når familien er samlet i længere tid. På den måde er familien sammen om mange forskellige ting, og børnene har mere tid til at lege sammen. En af argumenterne imod sådanne weekender er ofte, at der simpelthen ikke er nogen i familien som har plads nok til at have en hel familie overnattende. Men hvis man blot har lidt plads, så mangler man i virkeligheden bare lidt fantasi. Herunder findes tre bud på, hvordan man finder ekstra plads til hele familien.

En stor behagelig madras til stuegulvet

Hvis der er noget som børn elsker, så er det at overnatte hos deres venner. Så finder de deres soveposer frem og ligger i samme rum på hver deres madras eller på en stor madras, hvor de også kan lege. Man kan derfor nemt finde plads til alle børnene, hvis man blot har en stor eller flere små madrasser til gulvet i stuen. Den perfekte madras til alle børnene er stor, behagelig og er en By klipklap madras.

Hængekøjer kan nemt sættes op og tages ned

De fleste hængekøjer finder sted udenfor i haven, hvor man kan ligge og nyde det smukke sommervejr. Hængekøjen er dog i høj grad undervurderet som overnatningsmulighed i hjemmet. De kan nemlig nemt sættes op og tages ned, hvis man blot nogle holdbare steder at sætte dem op.

Skab en lille hyggelig teltplads i haven

Om sommeren er det egentlig ikke nødvendigt at sove indenfor, da man jo bare kan slå teltene op i haven. Dette vil helt klart skabe et større sammenhold i den lidt store familie som måske ikke ser hinanden så tit.

 

EFTERLAD ET SVAR