Sødt tøj til dit barn

0
714

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Dit barn er ikke et tilbehør, men de må stadig gerne blive klædt sødt, indtil de selv kan bestemme. I stedet for at kigge i de store butikker, hvor tøjet er kedeligt og har knap så pænt tryk på, så se mod de mindre butikker og dem, der kommer barndommen i hu.

Der er ikke noget galt med at klæde sit barn som et barn. Hvad end det så betyder en sød Joha ulddragt eller en solhat med citroner, så kan dit barn blive klædt i unikt og kært tøj, der passer til deres alder.

Læs med her i artiklen og lær om de ting, der er gode at huske på, når du finder tøj til dit barn.

Hvor gammel er dit barn?

Et barn er et barn. Der er flere og flere mennesker, der heldigvis vender sig væk fra tanken om, at børn skal klædes ud som små voksne.

Børn sviner og bliver beskidte, de savler, bøvser og kaster med ting, og sådan er det bare. Børns tøj skal være let at vaske, og de skal opfordres til at lege og blive beskidte, så de ikke bliver bange for snavs, når de bliver ældre.

Tøj, der er nemt at vaske, er heldigvis let at finde til børn – men det må også godt være pænt at se på.

Skal tøjet være pænt eller funktionelt?

Pænt tøj er ikke noget, du bør klæde dit barn i hver dag. Men tøj, der er pænt, er en anden sag.

Forskellen er situationen. Du kan sagtens få en kjole, der er pæn, men som dit barn kan løbe rundt og lege i, hvorimod en pæn kjole i denne sammenhæng anses som noget, der skal holdes rent.

Børn skal have plads til at lege, og derfor skal deres tøj også være behageligt og sjovt at have på. De skal ikke begrænses af syninger eller materialer, der er alt for varme. Lad dem nyde deres barndom og lad være med at pådutte dem bekymringer fra en tidlig alder.

Ved at give dit barn adgang til fri bevægelse og bekymringsfri leg giver du dem også en indgangsvinkel til livet, der kan komme dem til gode senere. Et barn, der vokser op og altid bekymrer sig over at blive beskidt, kan ikke være lige så frit som ét, der er ligeglad med en mudderpøl.

Det virker harmløst, men giv ikke dine egne bekymringer videre til dig barn.

 

 

EFTERLAD ET SVAR