Spar dig til ekstra sjov på sommerferien

0
1230

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At rejse er at leve, men det kan være overmådeligt dyrt at henholdsvis rejse og at leve godt på rejsen. Men med lidt få sparetips, kan du hurtigt skrabe de ekstra lommepenge sammen, som gør sommerferien ekstra sjov. Vi har samlet tre tip til hvordan.

Spar på telefonregningen

Mobiltelefoni er blevet en helt naturlig forlængelse af vores identitet og vores hverdag. Og det gælder ikke kun for mor og far. De små bruger tablet, teenagerne har egne smartphones med egne abonnementer og de helt store bruger også løs af både data, apps og streamingservices. Og det hele koster, men det kan ofte gøres markant billigere, hvis man som familie samler det hele ét sted, og hvis man deles om services. Det handler om at sætte sig ind i markedet for priser på abonnement til mobiler, og danne sig et overblik, man kan handle på. Telepristjek.dk er en rigtig god service til at skabe jer det overblik, og så er der hurtigt sparet mange tusinde kroner om året.

Spar på varmen – særligt om sommeren

Vidste du, at din fjernvarmeregning stiger, selvom du ikke fyrer. For om sommeren varmes der stadig i rørene ud til radiatorer, selvom du ikke har tænkt dig at bruge varmen. Og du kan spare 3-5% af din årlige varmeregning ved at sommerlukke fjernvarmeanlægget. Det gavner hele familien, og kan alt efter jeres varmeforbrug godt rende op i en besparelse på 1.000 kr eller mere.

Du kan også være så heldig at blive belønnet at dit energiselskab for at sende afkølet fjernvarmevand tilbage. Hos Bolius har de samlet en nem guide til, hvordan du sparer på varmen. 

Gør madspild til en god forretning

Rigtig mange familier brænder alt for mange penge af på deres dagligvarekøb. Du kender det godt fra din egen hverdag; Tingene rådner i køleskabet, og så bliver resterne smidt ud. Kun halvdelen af aftensmaden bliver spist, og selvom man kunne gemme det, så smider du det ud i stedet. Det er madspild, og det er penge lige ud af vinduet. Lav ugentligt tapas, hvor familien samles om at spise diverse smårester med gulerødder, agurkstænger og madbrød til. Det er sundt, og så er der virkelig mange penge at spare ved at reducere madbudgettet med en dag eller to.

Med disse tre tips ved hånden, kan en gennemsnitlig familie hurtigt spare de ekstra par tusinde kroner sammen, som gør det ekstra sjovt at holde ferie. Brug de opsparede penge på gode oplevelser. Det er trods alt sådan, at man skaber familieminder for livet.

EFTERLAD ET SVAR