Streaming: Få inspiration til aftensmaden med disse 5 madprogrammer

0
1989
streaming-tv

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Streaming er kommet for at blive — og højst sandsyneligt også for at udkonkurrere tv-mediet, som vi kender det i dag. Med streaming er det nemlig muligt at se lige præcis det, man gerne vil se, når man har tid til det. Perfekt for den travle kernefamilie.

Hvis du, som mange andre, er hoppet med på streamingbølgen, så har vi her samlet fem madprogrammer, som du kan se, når du mangler inspiration til aftensmaden.

Har du ikke abonnement på streamingtjenester, så får du den første måned gratis hos de fleste udbydere.

5 appetitvækkende madprogrammer

Herunder får du fem bud på gode madprogrammer, der både fungerer som solid underholdning og som inspiration til madlavningen.

Jamie at Home

De fleste er bekendte med Jamie Oliver, der med sin drengede charme har vist os, hvordan man skruer et godt måltid mad sammen. I Jamie at Home bliver vin inviteret udenfor i Jamie Olivers køkkenhave.

Her viser han os, hvordan vi selv kommer igang med at gro vores egen køkkenhave — samt hvordan høsten tilberedes. Det er en god inspirationskilde, hvis man ønsker at skabe en mere varieret kost, hvor maden er i fokus.

 — Kan streames hos ViaPlay (få en rabatkode her)

Cooked

‘Cooked’ er skabt af journalist og madaktivist Michael Pollan i selskab dokumentaristen Alex Gibney.

Serien tager udgangspunkt i madlavningens historie, og er bygget op omkring fire forskellige metoder til at tilberede maden. Seeren bliver guidet i at tilberede mad over bål, koge maden i lerkrukker, hvordan brødet blev til, hvordan man begyndte at konservere mad med hjælp af bakterier og mikroorganismer.

— Kan streames på Netflix

Tasting Notes

Det er vigtigt at nyde livet — og det lærer du gennem denne dokumentarserie, der er produceret af Playboy Magazine. I hvert fald hvis du kan lide vin. I denne serie guider den prisvindende sommelier Patrick Cappiello dig i, hvilke vine der går til forskellige retter.

Emnet kan godt være en smule teknisk, men Cappiello formår at formidle sin viden på en pædagogiske måde, så man ikke behøver at være ekspert for at være med.

Kan streames på YouTube og Playboy.com

Chef’s Table

Dette er ikke et traditionelt madprogram, men derimod en serie, der følger nogle af de absolut bedste kokke i verden. Serien indeholder seks episoder, der hver især følger en kok, der har sat sit præg på den internationale gastronomi. Se trailer her.

— Kan streames på Netflix

Fuck, That’s Delicious

Et madprogram med den madglade rapper Action Bronson, der tidligere har været kok. Vi følger ham på sit tourliv rundt omkring i hele verden, hvor han nyder godt af retter fra nogle af verdens største gourmetrestauranter samt små, lokale madsteder, hvor der

Kan streames hos Vice Magazines madkanal, Munchies, hvor det også er muligt at streame en masse andre madprogrammer.

— Kan streames på Munchies.com

EFTERLAD ET SVAR