Sy selv en babynest

0
2476

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis der er en lille baby i huset, har du uden tvivl også hørt om om babynest. Måske har i allerede investeret i en, og så er der ingen grund til at læse videre, det skulle da kun være for at ærgre dig. Her finder du nemlig en guide til hvordan du nemt selv kan sy en babynest og spare en god del af de 700 kroner, som en babynest hurtigt løber op i.

Hvad er en babynest?

Kort sagt er en babynest lige præcis hvad det lyder som, nemlig en form for rede til din baby, en lille rede, hvor han eller hun kan ligge trygt og godt og føle sig i sikkerhed, hvilket i mange tilfælde, får barnet til at falde lettere i søvn eller i hvert fald ligge stille. Den er lavet af skum, vat og stof, så den er dejlig blød.

De findes i mange forskellige farver og faconer, og hvis du selv syr den kan du helt selv bestemme, hvordan den skal se ud, og du kan selv bestemme hvor tykke siderne skal være.

Hvordan syr man en babynest?

Hvis du er lidt ferm på fingrene og er vant til at sy, vil du på ganske kort tid kunne sy en babynest, og det eneste det kræver for at komme i gang er:

I videoen herunder kan du se hvordan du kommer i gang med at at sy en selv, hvor du udover har sparet penge, vil have lidt mere glæde af den, da vi allesammen ved at de hjemmelavede ting er lidt lækrere. Det sjove ved at sy en selv er også, at du kan vælge noget helt anderledes stof og farver, end dem man typisk kan finde dem i hos Babysam, Naturebaby eller hvor man nu køber dem henne.

Det eneste problem er, at du næsten kan være sikker på, at dine veninder pludselig også gerne vil bestille en hos dig.

EFTERLAD ET SVAR