Udfør havearbejdet ordentligt med en vertikalskærer

0
620

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En græsplæne er for mange noget at gå op i, når man ikke ved, hvad man ellers skal tage sig til i fritiden i ferierne eller weekenderne eller efter arbejde. Det er typisk ikke udelukkende plænen, man bekymrer sig om, men hele haven. Plænen er dog ofte det første, man får øje på i en have, og derfor skal den være pæn.

Vælg den rette vertikalskærer

Det er ikke en nem opgave at holde sin græsplæne pæn og uden mos. Det er derimod heller ikke en umulig opgave, og vil man det nok, kan det uden tvivl lykkes. Det kan bl.a. være en hjælp, hvis du sørger for ikke kun at være haveejer, men også ejer af den bedste vertikalskærer. Det kan du spores yderligere ind på ved behov på forbruger-guide.dk.

Vertikalskæreren er multifunktionel

Kært barn har mange navne, og en vertikalskærer kaldes altså ikke kun en vertikalskærer. Den kaldes også for en plænelufter. Det har med dens funktion at gøre. Det, du kan bruge en vertikalskærer til, er nemlig primært at ”lufte plænen”. Det sker ved, at vertikalskæreren med dens mange knivblade skærer i en vertikalvinkel i græsplænens overflade. Det vender jorden og fjerner samtidig en masse ukrudt og vissent græs. Også mos kan du hjælpe din græsplæne i hvert fald delvist af med, hvis du bruger en vertikalskærer. Når du vender jorden med din vertikalskærer, giver du græsrødderne bedre mulighed for at ånde frisk luft, hvilket vil sikre græssets overlevelse. Det er desuden ikke kun vissent græs, der fjernes med vertikalskæreren. I og med den trods alt når ned til græsrødderne, så de kan få luft, fjerner den også visne græsrødder. Det vil dermed øge din græsplænes kvalitet, hvis du vælger at udvide plejen af den fra kun at slå græs til også at køre en tur med vertikalskæreren.

EFTERLAD ET SVAR