Derfor bør i holde sommerferie i Blåvand

0
182

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Blåvand byder på storslået natur og fantastiske rammer til din sommerferie. Se her, hvorfor du netop bør leje et sommerhus i Blåvand, når ferien indtræffer

Blåvand er blandt de mest populære feriebyer i Danmark, og det er med god grund. Blåvand er blandt de vestligste punkter i Danmark, og her kan du få smuk og storslået natur hele året rundt.

Herudover huser Blåvand en sandstrand, der er ikke mere end 15 kilometer langt. Stranden er omringet af store klitter og det brusende Vesterhav, der gør stedet helt ideelt til en sommerhusferie i Danmark. Du kan finde sommerhuse i Blåvand her.

Strand og klitterne alene er et besøg værd

Som nævnt er alene stranden og klitterne omkring Blåvand et besøg værd. Det er det helt perfekte sted, hvis du er typen, der elsker at slikke sol og slappe af, imens bølgerne fra Vesterhavet skvulper langs bredden.

Det indbyder samtidig til en dejlig og forfriskende dukkert, hvor du bliver rusket ordentligt igennem af de store bølger. Du kan finde rav langs stranden, og det er særligt godt, hvis der har været sydøstenvind. 

Der er sæler omkring Blåvand

Hvis ungerne skal med, så medbring også en kikkert. De vil garanteret blive ellevilde ved synet af en sæl, der svømmer rundt ude i Vesterhavet. Der er stor sandsynlighed for, at I spotter sæler, hvis I tager til Blåvandshuk.

Her kan I samtidig medbringe fiskegrejet, da det er et af de bedste steder i landet for lystfiskeri. En aktivitet, ungerne med garanti også vil elske. Udover at fiske, kan I blive hængende til dagen går på hæld.

Der er nemlig helt spektakulære solnedgange, når solen synker ned i Vesterhavet. Himlen bliver helt orange, grænsende til lilla, og det er et syn, I aldrig vil glemme.

 

EFTERLAD ET SVAR