Få styr på husholdningen i skolernes sommerferie

0
141

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Skolernes sommerferie er en af de perioder i løbet af året, hvor de fleste forældre også vælger at tage ferie fra deres arbejde, da de selvfølgelig gerne vil kunne holde ferie sammen med deres børn. Det er dog ikke alle forældre som kan tage ferie hele den periode, og derfor ender man i en situation, hvor det er hverdag for forældrene, og børnene har ferie. Dette kan godt være en stressende og forvirrende periode, da rutinerne er væk og børnene laver mange forskellige ting. Selvom børnene ikke har skole, og forældrene derfor ikke skal tænke på skolerelaterede opgaver, så er der en masse andre ting der skal holdes styr på. Man kan dog med ganske få huskeregler nemt få hverdagen til at fungere i løbet af skolernes ferie.

Skriv dagsordenen ned på en tavle

Der sker mange ting i løbet af sådan en sommerferie, og især børnene har travlt i skolernes sommerferie, og alt afhængigt af deres alder, er de tit sammen med deres venner. Der er altså rigeligt at se til, og deres planer ændres hele tiden. Dette kan være svært for forældrene at finde rundt i, da de skal vide hvor børnene sover henne, hvornår de gør det og hvor længe de er væk. Hvis det ikke er til at overskue, kan man med fordel skaffe sig en tavle, hvorpå man kan skrive, hvad der kommer ti at ske. Børnene kan også skrive på den, hvis de har noget de skal eller en anden ting der skal huskes. Man kan købe en praktisk kridttavle her.

Gør aftensmaden let i løbet af ferien

Som sagt er det langt fra alle nætter, børnene er hjemme om aftenen. Der skal madplanen også justeres efter børnenes kalender i løbet af skolernes sommerferie. For at gøre det nemmest muligt, og der ikke skal gå noget til spilde, hvis børnene pludselig skulle få planer om aftenen, er det smartest at holde maden simpel og frysebar.

 

 

EFTERLAD ET SVAR