Forældre har også sex

0
89

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er meget forskelligt hvor åbne folk er omkring deres sexliv. Det er også helt forståeligt. Det er dog vigtigt at understrege, at der ikke er noget mærkeligt i at have sex. Heller ikke selvom man har fået sit første barn. I kan sagtens have sex imens jeres barn sover.

Husk kondom

Hvis I ikke allerede ønsker barn nummer 2 (eller flere), så skal I huske at bruge kondom, når I har sex. Det kan være svært at huske, når I hele graviditeten har kunne have sex uden at skulle tænke på kondom. Det er dog nødvendigt nu igen.

I kan få mange forskellige kondomer alt efter, hvad I er til og hvilke behov I har. Vidste du, at der findes bedøvende kondomer, som forlænger samlejet for ham, der sommetider har for tidlig sædafgang eller som bare gerne vil forlænge oplevelsen? Hvis I er mere til helt neutral sex, så kan I selvfølgelig også købe helt neutrale kondomer.

Hvis I gerne vil prøve noget andet, så findes der også kondomer med riller og knopper. Der findes også kondomer, som både har duft, smag og farve. I kan altid bestille en mixed pakke, hvor I så kan prøve noget forskelligt. Det kan være smart til jer, hvis I ikke helt ved, hvad I er til og bare gerne vil prøve noget nyt.

Sex giver overskud

Hvis I er nybagte forældre og er trætte hele tiden, så kan det være, at I synes det er svært at få tid og energi til at have sex. I skal dog huske på at pleje jeres forhold selvom I har fået et barn. Især fordi det kan være hårdt for forholdet alene at få et barn, da I virkelig bliver sat meget på prøve konstant. Vidste du, at sex faktisk giver en masse energi, da der under sex frigives hormonet oxitocin, som er stressnedsættende. Derfor er det faktisk godt for jer at have sex, selvom I er trætte og mangler energi.

EFTERLAD ET SVAR