Gode råd når du skal flytte

0
371
flytte

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der kan være flere årsager til at man vælger at flytte. Det kan være at der er familie forøgelse og huset/lejligheden er for lille. Det kan også være man har fået nyt job i en anden by og derfor skal flytte. Men der kan være mange udfordringer, ved at flytte, især for en kernefamilie.  

Forbered børnene 

Alt efter børnenes alder, kan det være svært at forstå at man skal flytte, også selvom man måske ikke skal flytte så langt væk at man skal flytte børnehave eller skole. Men forbered børnene på at de skal have nyt hjem og nyt værelse og prøv at gøre den fremtidige kaotiske periode med flytning, til en positiv oplevelse. 

Pak i god tid 

Det er en god ide, hvis man har en travl hverdag, at pakke ting ned i god tid. Start med at pakke noget af alt det du ikke lige står og bruger hverdag, og sådan set godt kan undvære til du har flyttet. 
Hver også god til at smide ting du ikke bruger mere, eller i realiteten har brug for mere. Hvis det stadig fungere kan du sælge det eller give det til genbrug, og ting der ikke er værd at gemme på kan du smide ud. Det er nemlig meget nemmere at sortere ting når man alligevel skal flytte.  

Flytning  

Hvis du bor til leje, og skal flytte derfra, skal du typisk stå for at lejligheden er ren og nymalet. Her kan det også som kernefamilie, være stressende at skulle stå og male hele lejligheden selv. Derfor kan det anbefales at få hjælp af en professionel maler. Så slipper du også for at det ikke bliver godkendt, og du så alligevel skal betale for en maler, selvom du har stået flere timer med penslen i malerspanden.  

EFTERLAD ET SVAR