De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Efterårsferien banker stille og roligt på døren, og for mange danskeres vedkommende betyder det, at det er tid til at pakke kufferten og tage på ferie; i sommerhus, til udlandet eller på besøg hos familien.

De fleste forældre kender dog til det problem, at det kan være besværligt at rejse med børn. Derfor får du i denne artikel et par gode råd til, hvordan det bliver lidt lettere at have børnene med på ferie.

Giv barnet sin egen kuffert

Selv mindre børn har stor glæde af at have deres egen rygsæk eller kuffert med på rejsen. De skal nok have en smule hjælp til at pakke, så der kommer nogle relevante ting i kufferten, som de rent faktisk får glæde af på rejsen.

Men det giver barnet en smule ansvar — og hele idéen med tasken er, at den kan udgøre deres eget lille frirum, så de også kan føle en smule hjemlighed, imens de er væk hjemmefra.

Den smule tryghed, som kufferten giver, er meget værd, når man er en lille person på en stor rejse. Der findes mange forskellige kufferter, barnet kan have med — eksempelvis denne kuffert fra Trunki. Den fås hos Boernibalance.dk for 395 kr.

Gode ting at have med på ferien

Barnet skal have nogle ting i kufferten — og de behøver ikke allesammen at være praktiske. Tag yndlingsbamsen med. Den er garant for tryghed, når barnet er væk hjemmefra. Også yndlingsbøgerne kan være gode at tage med, hvis barnet har problemer med at falde i søvn, at nyde flyturen eller generelt bare søger noget af den tryghed, som barnet kender er vant til hjemmefra.

Derudover kan det være en god idé at medbringe et par nye og overraskende ting, som barnet kan lege med. Og selvfølgelig noget af yndlingslegetøjet hjemmefra, så alle de nye indtryk ikke bliver overvældende, når I er ude at rejse.

 

EFTERLAD ET SVAR