Hvornår kan man få brug for en VVS-installatør?

0
634
vvser

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der kan være flere årsager til at skulle have fat i en VVS-installatør. En VVSer kan lave flere ting end man lige regner med. 

Installation af opvaskemaskine eller vaskemaskine 

En VVSer kan stå for at installere dine hårde hvidevare, der skal tilsluttes til vand. Dvs. Opvaske- og vaskemaskine. Men hvorfor skulle du vælge at lade en VVSer stå for det, og ikke bare selv installerer det? Hvis du bor til leje vil det de fleste steder være okay, hvis du selv installere din opvaske- og vaskemaskine, men hvis det så skulle ske at vandrøret springer, eller du ikke har monteret til ordentligt, vil du selv skulle stå for erstatningen af eventuelle vandskader, hvor hvis en VVSer har installeret, vil han skulle stå for erstatningen. Så det kan være en dyr erfære hvis du selv installere det. 

Installation af toilet 

De fleste forbinder nok en VVSer som en der installerer toiletter, og det gør det skam også. 

Installering af varme og kolde vandrør 

En VVSer kan også lægge vandrør, og fikse hvis du f.eks ikke har varme i din vandhane eller generelt i huset. 
Han/hun kan også installere en … så du ikke får koldt vand i bruseren, hvis nogle tænder for vandhanen, imens du er i bad. 

Hvad skal du kigge efter når du finder en VVSer? 

Det er vigtigt at du finder en VVSer, som er autoriseret, og som har noget erfaring med faget. Som bor i nærheden af dig, da du ellers kan risikere at skulle betale for transport. 
Sørg også for at de har en fair pris, gå nødvendigvis ikke altid efter det billigste, da kvaliteten også nogle gange hænger sammen med prisen.
Vi kan stærk anbefale Pilegaard-Henriksen, da de har over 100 års erfaring, og er landsdækkende, så hvis du mangler en VVS-installatør, kan de stærkt anbefales.  

EFTERLAD ET SVAR