Sådan holder du den perfekte familiefest

0
873

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Her får du en opskrift på, hvordan du holder den perfekte familiefest. Den, som dine familiemedlemmer kommer til at snakke om mange år ud i fremtiden. Der skal faktisk slet ikke så meget til.

En familie er en konstellation af både børn, unge, voksne og ældre mennesker. Derfor handler familiefesten om, at alle gæster skal føle, at festen er lige så meget for dem som for alle de andre gæster. Inkludering er altså nøgleordet her. Skab en fest i hyggelige rammer, som alle kan være med til at nyde. Ung som gammel.

Mad og drikke

Det første punkt på programmet er mad og drikke. Her er det vigtigt, at der er noget for enhver smag — og derfor er det altså ikke den bedste idé at lave noget specielt, som der er alt for anderledes. Ikke medmindre der er noget andet også i hvert fald.

En buffet er også altid en stor succes, fordi så kan folk selv bestemme, hvad de vil have. Og der er med garanti noget for enhver smag.

Lav et par pølsehorn til ungerne også, så du er sikker på, at der også er noget, som de kan lide.

Planlæg selskabslege

De fleste elsker selskabslege. Hvis der er tale om en sommerfest, kan I forsøge jer med et spil rundbold på græsplænen, stangtenniskonkurrence eller noget tredje. I kan også bare gå en tur i skoven, hvis der er en i nærheden. Det vigtige er, at det skaber gode stunder at lave noget sammen — og så er det en fed måde at lave noget, I ikke lige plejer at lave.

Vær ude i god tid med invitationerne

Familiefesten er ikke en impulsiv fest i gode venners laug, der lige kastes sammen i sidste øjeblik. Derfor giver det mening at være ude i god tid med invitationerne. Er det jer, der tager initiativ, så gør det ikke noget, at I inviterer et år i forvejen. Især ikke hvis festen afholdes om sommeren, hvor folk ofte planlægger ferie.

EFTERLAD ET SVAR