Sådan laver du det perfekte børneværelse

0
517
Perfekt børneværelse

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At få børn er en af de største glæder i livet, og derfor fortjener de kun det bedste. Det er en god idé at begynde at indrette børneværelset tidligt i graviditeten, så du er sikret at have det klar inden babyen kommer til verden. Men hvordan skal et sødt børneværelse se ud lige nu? Og hvad har babyen allermest brug for? Her får du en guide til, hvad der kan være med til at gøre børneværelset sødt.

Puslebord

At have et godt og funktionelt puslebord er en vigtig investering. Så længe dit barn bruger ble, kommer puslebordet til at blive brugt hyppigt. Derfor er det vigtigt at købe et puslebord i den rigtige højde, så du ikke får ondt i ryggen når du skal skifte babyen. Derudover kan du med fordel anskaffe dig et puslebord med god plads til opbevaring, så du har plads til bleer, skumvaskeklude, vådservietter og rene håndklæder. Pusleborde kan fås i mange forskellige designs og farver, så du kan få et der passer til din indretning af børneværelset.

Tremmeseng

Til dit barns værelse skal du også have en god og pæn tremmeseng. Som med puslebordet er det en god idé at overveje sengens højde, for at passe bedst muligt på din ryg når baby skal puttes eller løftes op igen. En tremmeseng kan også fås i mange farver. En hvid tremmeseng er et klassisk valg. Hvis du er lidt mere modig, kan en seng i en pastelfarve også være et sødt valg til dit barns værelse. Hvis du ikke ønsker at kende dit barns køn inden fødslen, kan det dog være svært at vælge en pastelfarve der matcher dit barns køn. I dette tilfælde, kan du vælge en mere kønsneutral pastelfarve.

Stuklister

De små detaljer kan gøre forskellen på din babys værelse. Ved at tilføje stuklister på værelset kan du tilføje charme og hygge, som passer perfekt til et børneværelse. Flamingo stuklister er fleksible og vejer minimalt, så de er lette at sætte op og tilpasse til rummet. Flamingo stuklister er en let måde at give værelset charmerende detaljer, og de kan blandt andet købes billigt her. Stuklister kan både fås med simple og avancerede udskæringer og mønstre, så du kan få netop den type stukliste der passer til din indretning.

Maling

Maling kan også være med til at gøre rummet sødt og charmerende. Pastelfarver er et sikkert hit til børneværelser, da farverne er afdæmpede og diskrete, samtidig med at de er søde og passer perfekt til børn. Hvis du har valgt at købe alle møblerne til babyens værelse i hvid, kan det være en fordel at male væggene i andre farver, så rummet ikke kommer til at fremstå klinisk og upersonligt. Hvis du derimod har købt mange af møblerne i farver, kan du med fordel beholde de hvide vægge, for at sikre en stilet og pæn fremstilling.

EFTERLAD ET SVAR