Sparetip: Sådan får du billig printerblæk

0
872

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange mennesker har en printer derhjemme. De, der har, ved hvor bekostelig en affære, det kan være, når printeren løber tør for blæk. Men der er faktisk en enkel måde, du kan spare mange penge på, når printeren atter skal fyldes med blæk; kompatible patroner.

Betegnelsen ‘kompatibel printerpatron’ dækker egentlig bare over de blækpatroner, der passer til en specifik printer, men ikke er produceret af dem, der har lavet printeren. Eksempelvis er det muligt at få uoriginale printerpatroner til en Canon-printer — selvom det ikke er Canon, der har produceret patronen. Det er billigt, selvom printerproducenterne fraråder, at man bruger disse patroner. Men er der egentlig nogen konsekvenser ved at bruge de kompatible patroner?

 

De kompatible patroner er lige så gode som de originale

Der er faktisk ingen forskel på de originale og uoriginale printerpatroner, selvom de store brands fraråder, at man bruger dem. Garantien kan faktisk ryge, hvis man bruger de billige printerpatroner, som ikke er originale — men i virkeligheden løber du ingen risiko, udover at printerfabrikanten ikke kan garantere, at de virker. Stadig er der dog et stort marked for de kompatible patroner. Det skyldes, at du får meget mere for pengene.

 

Printerfabrikanterne tjener penge på printerblæk

De brands, der står bag printerne, er ikke interesserede i, at du køber uoriginale printerpatroner, da det primært er her, de henter deres penge. Faktisk tjener de ikke rigtig noget på at sælge printere — det er printerpatronerne, de tjener penge på. Og dem sælger de til overpris. Derfor er fraråder de, at du bruger de uoriginale patroner.

Altså er der ikke rigtig nogen risiko ved at købe printerpatroner. Man kan i nogle tilfæde spare op til 80% af prisen. Du kan finde kompatible printerpatroner hos InkPro.dk, som har gjort det til deres levevej at sælge de billige, kompatible printerpatroner.

EFTERLAD ET SVAR