Vælg den rigtige varme til hjemmet

0
447

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi er efterhånden nået godt ind i januar, og det betyder, at vi snart når til den koldeste tid på året her i Danmark. Og derfor er varmen også utrolig vigtig lige nu, og derfor skal man selvfølgelig have den rigtige form for varme, og først og fremmest undgå at betale for meget. Der er nemlig stor forskel på den varme som varmer dig og din familie, selvom den måske føles ens. Man kan nemlig at få sin varme flere forskellige steder fra. Man kan nemlig vælge varme som bliver dannet hjemme hos en selv, eller varme som bliver transporteret hjem til en via rør under jorden. Man kan også vælge om man vil benytte vedvarende energikilder, eller man fx vil benytte fossile brændstoffer.

Træpillefyr

Et træpillefyr kan opvarme hele husstanden inklusiv vandet i vandhanen, dette klarer træpillefyret lige så godt som et oliefyr, men træpillefyret er dog meget billigere og bedre mod miljøet. Træpillerne består af sammenpresset træspåner, og det er som bliver smidt ind i fyret, og så bliver de gradvist brændt, og det er varmen derfra som varmer hele huset op. Find dit fyr her.

Solceller

Solcellerne er måske ikke så nye mere, som de var for 15 år siden, men de udgør stadigvæk en utrolig effektiv måde at varme huset op på. Solcellerne udnytter den varmeenergi som solen bringer og lagre den, så den kan blive brugt til at opvarme huset. Solcellerne kan være en dyr fornøjelse at købe, men man spare så mange penge på dem, at man kan tjene dem hjem igen på ganske få år. Solceller kan installeres på de fleste tage, men hvis det ikke er muligt, kan man også sætte dem op på jorden. Man skal dog passe på, at de ikke kommer til at stå i skygge, da de så ikke vil lagre noget energi. Derfor skal man også sørge for at vaske dem en gang imellem.

 

EFTERLAD ET SVAR